Site Loader

Sa iskustvom od preko 10 godina, pripremam polaznike za TOEFL i IELTS ispite.

TOEFL test

Nešto više informacija o strukturi testa možete pogledati OVDE.

Reading deo na TOEFL testu

Materijale za pripremu TOEFL test šaljem putem mejla pre svakog časa. Na uvodnom času Vas usmeravam kako radite sa materijalima koje Vam pošaljem, a nakon toga, Vi sami radite testove i šaljete mi rezultate. Na času obrađujemo ona pitanja koja Vam nisu bila tačna.

Časovi se održavaju svaki drugi dan kako biste imali vremena da odradite testove, a po potrebi, časovi se mogu održavati i svaki dan.

Korisni linkovi:

https://www.examenglish.com/TOEFL/TOEFL_reading1.htm

https://www.graduateshotline.com/toefl/reading-comprehension-test-1.html

Speaking deo na TOEFL testu

Priprema za “Speaking” deo se odvija na samim časovima gde Vam nudim pitanja koja su uobičajena za ovaj deo testa. Zbog prirode zadatka za ovaj deo TOEFL testa se pripremamo na samom času.

Writing

Za ovaj deo, postoji prvo uvodni deo gde Vas upoznajem sa materijalima i znanjem koji su neophodni za uspešan završetak ovog dela.

Listening

Za “Listening” deo TOEFL testa, priprema se takođe odvija prvo upoznavanjem sa neophodnim tehnikama i trikovima za lakše razumevanje same forme testa a onda Vam šaljem audio materijale kako biste sami rešavali testove, a na času obrađujemo samo delove koji Vam nisu jasni.

Korisni linkovi:

https://www.examenglish.com/TOEFL/toefl_listening.htm

https://www.bestmytest.com/toefl/practice-test/listening/1

Oni polaznici koji pak žele da svaki deo testa obrađuju na samom času, moguće je i takva priprema za TOEFL, ali je tada neophodno imati veći broj časova.